MOLIŪGINĖS MINI PICOS SU ANTIENA (8-9 mini picoms)
ingredientai
1 sviestinio moliūgo
340 g šviežios ančių kulšelių mėsos iš Lapino puota
100 - 150 g tarkuoto mozzarella sūrio
pagal skonį prieskonių (aš naudojau 5 pipirų mišinį, džiovintus čiobrelius, česnako granules ir džiovintas petražoles bei druską)
šiek tiek alyvuogių aliejaus aptepti moliūgo skilteles

MOLIŪGINĖS MINI PICOS SU ANTIENA (8-9 mini picoms)

60min.
4 asmenims
Gaminimas

1. Moliūgą supjaustome žiedais (maždaug 2cm storio), išdeliojame ant kepimo skardos užklotos kepimo popieriumi, aptepame alyvuogių aliejumi ir kepame apie 10-15min iki180laip. įkaitintoje orkaitėje.
2. Kol moliūgas kepa orkaitėje, marinuojame antieną savo mėgstamais prieskoniais (pas mane 5 pipirų mišinys, česnako granulės, džiovintas čiobrelis, petražolės, šiek tiek druskos) ir apkepame keptuvėje ant vidutinės ugnies.
3. Ant iškeptų moliūgo žiedų dedame tarkuotą sūrį, keptą antieną ir pabarstome džiovintomis petražolėmis, česnako granulėmis bei šviežiai maltais pipirais. Grąžiname į orkaitę dar kelioms minutėms, kol sūris išsilydys.

SKANAUS! ????

 

Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto. 

Atgal į receptų sąrašą