Nuostabaus skonio maltinukai mažiesiems
ingredientai
340 g Lapino puotos ančių kulšelių mėsa
1 vnt. svogūnas
1 vnt. morka
3 riekelės baltos duonos
50 g pieno
2 vnt. kiaušiniai
žiupsnelis druskos, pipirų,
žiupsnelis žolelių prieskoniai

Nuostabaus skonio maltinukai mažiesiems

50 min.
2 porcijos
Gaminimas

Mėsą sumalkite, svogūną smulkiai supjaustykite, morką sutarkuokite, duoną sudėkite išmirkytą piene, įmuškite kiaušinius ir sudėkite prieskonius. Viską gerai sumynkykite. Formuokite maltinukas. Lengvai apkepinkite GHEE svieste. Baigus kepti sudėkite į puodą užpilkite verdančiu daržovių sultiniu ir troškinkite apie 20 min. Maltinukus patiekite su baltu padažu ir bulvių koše. Garnyrą pasirinkite koks Jums patinka.

Atgal į receptų sąrašą