Orkaitėje kepti aštrūs anties kakliukai
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. ančiukų kakliukai
4 v.š. Sojos padažas
1 v.š. Žuvies padažas
1 v.š. Balto vyno actas
1 v.š. Rudasis cukrus
2 skiltelės Česnakas
Žiupsnelis Grūsta aitrioji paprika
Pagal skonį Druska ir pipirai

Orkaitėje kepti aštrūs anties kakliukai

160 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Marinatui skirtus ingridientus sumaišykite dubenėlyje ir sudėkite nuvalytus anties kakliukus.
  2. Marinuokite šaldytuve 1-2val. arba palikite per naktį.
  3. Dėkite kakliukus į kepimo skardą ištiestą kepimo popieriumi ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min. Skanaus!

        Dėkojame Oditėlėsblogas.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą