ORKAITĖJE KEPTOS ANTIENOS KULŠELĖS SU KOKOSŲ PADAŽU
ingredientai
4 vnt. Lapino puotos antienos kulšelių
1 svogūno
200 ml vandens
400 ml kokosų pieno
1 vištienos sultinio kubelio
1 a.š. maltos ciberžolė
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų

ORKAITĖJE KEPTOS ANTIENOS KULŠELĖS SU KOKOSŲ PADAŽU

35 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Antienos kulšeles iš abiejų pusių apibarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
  2. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir iš abiejų pusių apskrudinkite kulšeles. Sudėkite į kepimo indą, uždenkite folija ir kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min., tuomet nuimkite foliją ir dar kepkite ~ 30 min.
  3. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, sudėkite kubeliais pjaustytą svogūną, kepkite keletą minučių tol, kol jis suminkštės. Tuomet supilkite vandenį, kokosų pieną, dėkite sultinio kubelį, ciberžolę, viską gerai išmaišykite ir troškinkite ant vidutinio stiprumo ugnies ~15 min. arba tol, kol padažas sutirštės.
  4. Patiekite su mėgstamomis kruopomis.

Skanaus ;)

 Už receptą ir nuotraukas dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą