PASAKA, NE BURGERIS
ingredientai
500 g LAPINO PUOTA antienos filės
Vilniaus duona SOURDOUGH burger buns duonelės
Naminio majonezo
Žaliojo kopūsto
Morkų
Coleslaw padažui:
1 skiltelės traiškyto česnako
1 a.š. klevų sirupo
pagal poreikį druskos, pipirų
2 a.š. vyno acto
1/4 puodelio alyvuogių aliejaus
1/2 puodelio graikiško jogurto
LIDL šaldytų bulvių skiltelių
tarkuoto Džiugo sūrio

PASAKA, NE BURGERIS

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  • Mėsą kepame taip, kaip mokate. Mes kepėme ant aliejumi ir sviestu įkaitintos keptuvės (vid. kaitra) apie 20min. vis apverčiant (nepamirškite ir šonų!)
  • Bulves kepame pagal nurodymą ant pakuotės
  • Pasiruošiame coleslaw: morkas ir kopūstą sutarkuojame per smulkią burokinę tarką; visus padažo ingredientus sumaišome kartu ir LABAI GERAI išmaišome su daržovėmis - paruošta! 
  • Pasigaminame naminį majonezą. Jei tam įgūdžių dar nėra, puikiai tiks ir Hellmanns tradicija sumaišyta su grūdėtomis garstyčiomis (1:2 proporcija)
  • Likusi 5min. iki bulvių ir mėsos kepimo pabaigos, į orkaitę įdėkite burger buns - kad pašiltų/vos paskrustų
  • Dėliojame: apatinė bandelė, majonezas, sūris, coleslaw, plonai pjaustyta antiena, sūris, viršutinė bandelė (ištepta majonezu); patiekiame su traškiomis LIDL bulvytėmis ir extra majonezu šalia (bulvytėmis pamirkyti). 

 

Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS.

Atgal į receptų sąrašą