Pati mėgstamiausia rudentiška sriuba su antiena
ingredientai
750 g Lapino puotos rinkiniai sriubai
300 g moliūgo
2 vnt. morkos
1 vnt. svogūnas
žiupsnelis prieskoninių žolelių
keletos lauro lapelių
30 g česnakinio sviesto

Pati mėgstamiausia rudentiška sriuba su antiena

45 min.
4-5 porcijos
Gaminimas
  1. Antienos rinkinį sriubai sudėkite į puodą su vandeniu ir užvirkite. Užvirus, pavirkite dar 5 - 10 min. nupilkite vandenį ir vėl uždėkite virti. Pagardinkite prieskoniaisir dar virkite apie 25 - 30 min.
  2. Po puvalandžio išimkite mėsytę ir sudėkite pjaustytas daržoves, prieskonines žoleles, pagardinkite druska.
  3. Baigiant virti į sriubą įdėkite česnakinio sviesto ( sviestą sumaišykite su išspaustu česnaku ).
  4. Prieš patiekiant, į lėkštes, sudėkite nukaulintą mėsytę.
  5. Gardi ir kvepianti sriubytė išvirta. Jei patinka,- skaninkite grietine.

Skanaus 

Už receptą dėkojame Gamink su Audrone.

Atgal į receptų sąrašą