Redos gardžiosios salotos su antienos filė
Redos gardžiosios salotos su antienos filė
ingredientai
500 g. |
Lapino puota švž. ančiukų filė su oda |
1 vnt. |
Iceberg salotos |
1 vnt. |
Apelsinas |
1 vnt. |
Granatas |
Sauja |
Duonos traškučiai ar skrebučiai |
1 a.š. |
Kreminis balzamiko actas |
1 a.š. |
Skrudintų sezamo sėklų aliejus |
5 v.š. |
Vynuogių kauliukų aliejus |
Redos gardžiosios salotos su antienos filė
Gaminimas
- Pirmiausia nupjaukite antienos odelę, tuomet filė apibarstykite druska ir pipirais, jei turite citrinpipiriais, ir kepkite orkaitėje kol gražiai paruduos.
- Kol antiena kepa suplėšykite salotas, supjaustykite gabaliukais apelsiną, įberkite granato sėklų.
- Pasiruoškite atskirame indelyje salotų užpilą iš likusiu ingredientų.
- Iškepusią antienos filė supjaustykite gabalėliais ir dėkite į salotas, užpilkite viską pagamintu padažu ir užbarstykite duonos traškučiais. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą