Rudeninis antienos troskinys su raugintais kopūstais
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos file
1 didelis svogūnas
5 skiltelės česnako
šlakelio aliejaus
3 morkos
700 g raugintų kopūstų
pagal skonį druskos ir pipirų
1/2 stiklinės alaus (galit keisti vandeniu, bet alus duoda šiokį tokį poskonį)

Rudeninis antienos troskinys su raugintais kopūstais

45 min.
4 asmenims
Gaminimas

Antieną supjaustome vieno kąsnio gabaliukais, pagardiname druska ir pipirais ir pakepiname su šlakeliu aliejaus. Atidedame į šoną.
Į tą pačią keptuvę kur kepė antiena sudedame smulkintus svogūnus, česnakus ir morkas. Pakepiname kol daržovės suminkštės. Sudedame raugintus kopūstus, pilame alų ir patroskiname kelias minutes. Sudedame antieną, išmaišome gerai ir viską sudedame į kepimui skirtą indą. Uždengiame folija ir dedame į 200 C orkaitę 70 min.
Kaip ir minėjau labai skanu su virtomis bulvėmis.

 

Už receptą dėkojame Samčio užrašai. 

Atgal į receptų sąrašą