Spalvingos antienos salotos
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos file
1 šaukštelis penkių prieskonių mišinio
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas medaus
1 šaukštas ryžių acto
1 mangas
1/2 svoguno
2 saujos salotų lapų

Spalvingos antienos salotos

30 min.
4 asmenims
Gaminimas

Įkaitiname orkaitę iki 200 C ir dedame kepti antiena 8-10 min, kol odelė taps traški.
Užberiame prieskonių mišinio ant antienos ir vėl dedame 8 min kepti.
Sojos padažą sumaišome su alyvuogių aliejumi, ryžių actu ir medumi.
Į lėkštes dedame salotų lapus, kubeliais pjaustytus mangus, pusžiedžiais pjaustytus svogūnus. Dedame antieną ir užpilame pasiruoštu užpilu.

Už receptą dėkojame Samčio užrašai. 

Atgal į receptų sąrašą