Sūdyta antienos filė
ingredientai
550 g LAPINO PUOTA šviežios antienos filė
1 kg druskos
2 šaukštų obuolių sidro acto
2 šaukštų juodųjų pipirų
2 šaukštų žaliųjų pipirų

Sūdyta antienos filė

90 min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. LAPINO PUOTA šviežią antienos filė užberkite druska ir laikykite šaldytuve parą laiko.
  2. Po paros servetėle nuvalykite druską, apšlakstykite obuolių sidro actu ir užberkite stambiai grūstų pipirų.
  3. Antieną su pipirais suvyniokite į marlę, suriškite maistiniu siūlu ir pakabinkite šaldytuve dviems savaitėms.
  4. Patiekiant pjaustykite plonais griežinėliais. 

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą