Sultinga mėsa su saldžiosiomis morkytėmis
Sultinga mėsa su saldžiosiomis morkytėmis
ingredientai
500 g |
antienos file |
3 vnt. |
morkos |
1 vnt. |
svoguno |
pagal poreikį(kepimui) |
ghee sviesto |
žiupsnelis |
ciberžolės |
Sultinga mėsa su saldžiosiomis morkytėmis
Gaminimas
- Morkas sutarkuokite, svogūną pasmulkinkite ir vos pakepinkite šaukšte ghi sviesto.
- Mėsą nuplaukite, pabarstykite druska, pipirais ir po kelias minutes apkepinkite didelio karščio keptuvėje su ghee sviestu.
- Į kepimo popieriaus vidurį suberkite pakepintas daržoves, ant jų dėkite mėsą, suvyniokite į popierių ir kepkite apie 40 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Dėkojame už receptą
Lieknos Bitės
Atgal į receptų sąrašą