Sveikesnis Kung Pao troškinys
ingredientai
340 g Lapino puotos kulšelių mėsa troškinti, kepti
nemažo pluošto šparaginių pupelių
2 skiltelių česnako
2 v.š. aliejaus
2 v.š. sojos padažo
1 v.š. čili padažo
1 v.š. medaus
saujelė sezamo sėklų

Sveikesnis Kung Pao troškinys

45 min.
6 porcijos
Gaminimas
  1. Česnaką susmulkinkite ir kepkite minutę įkaitintame aliejuje, sudėkite gabalėliais susmulkintą mėsą ir kepkite, kol mėsa bus beveik iškepusi.
  2. Šaukštelyje aliejaus pakepinkite gabalėliais supjaustytas šparagines pupeles (apie 5 – 7 minutes, kad liktų traškios).
  3. Kitoje keptuvėje sumaišykite likusius ingredientus, šiek tiek pašildykite, kad medus išsilydytų ir sudėkite mėsą bei pupeles, leiskite viskam pasitroškinti dar kelias minutes. Išjungus kaitrą, patiekalą pagardinkite sezamo sėklomis.
  4. Troškinį patiekite su pilnagrūdžiais ryžiais.

Azijietiškus kvapus siunčiančios,

Lieknos Bitės

Atgal į receptų sąrašą