Tacos su sultinga antiena
ingredientai
2x340 g Lapino puotos ančių kulšelių mėsos
1 poras
šlakelio alyvuogių aliejaus
žiupsnelis jūros druskos
žiupsnelis juodųjų pipirų
4 skiltelės česnako
keletos čiobrelio šakelių
100 g pancetta kumpio
2 v.š. pomidorų pastos
1 skardinė konservuotų pomodorų
1 v.š. obuolių sidro acto
8 tortilijų
pagal poreikį ridikėlių
pagal poreikį šviežių salotų lapų
pagal poreikį svogūno laiškų
žiupsnelis parmezano sūrio

Tacos su sultinga antiena

20 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Puode įkaitiname aliejų ir sudedame antieną, įberiame druskos, pipirų. Kepame ant aukštos ugnies iš abiejų pusių apie 8 minutes.
  2. Į antieną suberiame griežinėliais pjaustytus porus, smulkintą česnaką, kumpio gabalėlius ir čiobrelio šakeles. Kepiname vis pamaišydami apie 5 minutes. Galiausiai įmaišome pomidorų pastą, actą, supilame pomidorus ir leidžiame užvirti. Sumažiname ugnį, uždengiame puodą ir troškiname 1 valandą 30 minučių.
  3. Dviejų šakučių pagalba suplėšome antieną, ir viską gerai išmaišome. Laikome šiltai.
  4. Į tortilijas dedame šiltą plėšytą antieną, and viršaus- ridikėlių, salotų, svogūno laiškų. Viską užbaigiame žiupsneliu tarkuoto sūrio.

Už receptą dėkojame http://www.skaniaisveikai.lt

Atgal į receptų sąrašą