Tiršta ir soti sriuba su antiena
ingredientai
340 g Lapino puotos antienos kulšelių mėsos
3 skiltelės česnako
1/2 svogūno
2 morkos
1 skardinė konservuotų pupelių
1 skardinė konservuotų smulkintų pomidorų
sauja lęšių
žiupsnelis druskos
žiupsnelis naudokite Raudonos virtuvės paukštienos prieskonius, dar papildomai tiktų ciberžolė, žolelės

Tiršta ir soti sriuba su antiena

60min.
4 asmenims
Gaminimas

Pastaruoju metu orai tokie nenuspėjami! Darbe vis pribėgu prie prekių krovimo vietos - rampos. Langų neturiu, ir kiekvieną kartą pakeldama rampos vartus patenku vis į kitokią klimato juostą: kaitina saulė, lašnoja, lyja su ledukais! Niekada nežinai, ką atidarius vartus pamatysi..⠀⠀
Bet tas drėgnas šaltis smelkiasi man iki kaulų. Tokiomis dienomis pasiilgstu šildančio maisto, pavyzdžiui karštos sočios sriubos.⠀
Mano draugai @lapino_puota padovanojo visokių gėrybių, todėl šiandien sriuba su antiena.⠀

#kaipgaminti
▪️ Puode pakepinti smulkintas česnako skilteles.⠀
▪️ Įdėti smulkintą antienos mėsą ir prieskonius (naudokite Raudonos virtuvės paukštienos prieskonius, dar papildomai tiktų ciberžolė, žolelės) ⠀
▪️ Dar dedam apkepti svogūnus ir tarkuotas morkas.⠀
▪️ Tada užpilam stilline vandens arba sultinio ir verdam pusvalanduką⠀
▪️ Supilam skardinę konservuotų pupelių ir skardinę konservuotų smulkintų pomidorų.⠀
▪️ Dedame saują lęšių (Lęšiai nebūtinai, bet sriuba maistingesnė ir tirštesnė)⠀
▪️ Ir pabaigoj belieka žiupsnelis druskos.⠀

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Raudonai virtuvei.

Atgal į receptų sąrašą