Traškios antienos kulšelės su bulvėmis ir traškučiais
ingredientai
6 vnt Lapino puota švž. ančiukų kulšelių
6 skiltelių česnako
pagal skonį druskos, pipirų
Garnyrui
pagal poreikį šviežių bulvių (virimui)
pagal poreikį bulvių traškučių

Traškios antienos kulšelės su bulvėmis ir traškučiais

60 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
1. Smulkiai supjaustykite česnaką.
2. Antienos kulšeles nusausinkite virtuviniu popieriniu rankšluosčiu, iš abiejų pusių pabarstykite druska ir maltais pipirais, pagardinkite smulkintu česnaku. Palikite mėsą kambario temperatūroje pasimarinuoti apie 1 val.
3. Įkaitinkite orkaitę iki 180 C, kulšelės sudėkite į kepimo maišą ir kepkite apie 1,5 val.
Patiekite su virtomis bulvėmis ir bulvių traškučiais.
Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą