Troškinta antiena grietinėlėje su ryžiais
Troškinta antiena grietinėlėje su ryžiais
ingredientai
500 g. |
Lapino puota švž. antienos kulšelės |
150 g. |
Sultinys |
1 vnt. |
Svogūnas (didelis) |
1 vnt. |
Obuolys (didelis) |
1-2 vnt. |
Pievagrybiai |
7 v.š. |
Grietinė |
5 v.š. |
Aliejus |
Pagal skonį |
Žalumynai |
Pagal skonį |
Druska |
Pagal skonį |
Malti juodieji pipirai |
Troškinta antiena grietinėlėje su ryžiais
Gaminimas
- Antieną supjaustykite, taip pat stambiai supjaustykite svogūną ir obuolį.
- Įkaitintame aliejuje apkepkite antieną, kai apkeps, ten pat sudėkite supjaustytus svogūną ir obuolį ir kepkite 5 minutes.
- Supilkite sultinį.
- Paskui sudėkite į puodą ir troškinkite 20 minučių.
- Sudėkite grietinę, druską, pipirus ir troškinkite tol, kol antiena bus minkšta.
- Pabaigoje sudėkite pievagrybius ir patroškinkite dar apie 10 minučių. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą