TROŠKINYS SU ANTIENA IR KOKOSŲ PIENU
ingredientai
10 nedidelių bulvių
1 raudonosios paprikos
nedidelio gabalėlio poro
340 g Lapino puotos antienos kulšelių mėsos
1 a.š. raudonosios paprikos
1 a.š. džiovinto mairūno
1 a.š. džiovinto česnako
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 kubelio vištienos sultinio
šlakelio karšto vandens
400 ml kokosų pieno

TROŠKINYS SU ANTIENA IR KOKOSŲ PIENU

35 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Į troškinimo indą sudėkite kubeliais pjaustytas bulves, papriką, griežinėliais - porą. Dėkite antienos gabalėlius (jei reikia pasmulkinkite), suberkite visus prieskonius. Įpilkite vandens, kad vos apsemtų dugną.
  2. Viską gerai išmaišykite ir kepkite 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min. Tuomet supilkite kokosų pieną, išmaišykite ir dar kepkite 15-20 min. arba tol, kol viskas iškeps.

Skanaus ;)

 Receptas sukurtas bendradarbiaujant su Oditėlės blogu.

Atgal į receptų sąrašą