Troškinys su antiena ir slyvom
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos file
130 g šalto rūkymo šoninės
2 svogūnai
3-4 skiltelės česnako
120 g džiovintų slyvų
4-5 vidutinės bulvės
150 g morkyčių
Kelios šakelės čiobrelio
800 g vandens (arba sultinio)
1 lazdelė cinamono

Troškinys su antiena ir slyvom

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

pakepam keptuvėje šoninę su česnaku, sumetam į puodą.  Pakepam anties filė su oda, supjaustytą į kelias dalis, pabarstytą druska ir pipirais iš abiejų pusių iki 5 min kiekvieną. Dedam pakeptą česnaką, šoninę ir antį į puodą, pilam vandenį ar sultinį, dedam druskos ir pipirų pagal skonį, metam kelias šakeles čiobrelio ir troškinam ant mažiausios ugnies apie 1 val. Po valandos pridedam bulvių, morkų, svogūną, sukraunam pjaustytas slyvas, metam vinamono lazdelę ir patroškinam dar pusvalanduką. 

Atgal į receptų sąrašą