Vytinta anties krūtinėlė 2 savaites
ingredientai
500 g Lapino puota ančiuko krūtinėlė
Įtrinimui:
1 v.š druskos
1 v.š. rudojo cukraus
1 a.š. džiovintų čili
1 a.š. džiovinto česnako
žiupsnelis juodųjų pipirų
Vytinimui:
marlės
kulinarinės virvės

Vytinta anties krūtinėlė 2 savaites

14 dienų.
6 porcijos
Gaminimas
1. Dubenėlyje sumaišyti įtrynimui reikalingus ingredientus ir gauta mase gerai įtrinti  ančių krūtinėlių filė.
 
2. Krūtinėlę įdėti į nedidelį sandarų indą, užberti likusiu mišiniu ir palaikyti šaldytuve per naktį.
 
3. Išėmus krūtinėlę iš šaldytuvo gerai nuvalyti visus prieskonius ir suvynioti į marlę, apvynioti virve ir pakabinti sausoje vietoje 2 savaitėms.
 
4. Po dviejų savaičių krūtinėlė turėtų būti kietoka ir paruošta valgymui. Taip vytinta krūtinėlė turi daug stipresnį antienos skonį ir lengvai jaučiamą prieskonių paskonį.
 
 
Gardžių pietų linki Alkanas Qrmis!
Atgal į receptų sąrašą