Žemoje temperatūroje keptos antienos kulšelės
ingredientai
4 vnt. antienos kulšelių LAPINO PUOTA
5-6 skiltelių česnako
žiupsnelis Druskos, pipirų
žiupsnelis Džiovinto rozmarino arba čiobrelio
1 a.š. rūkytos paprikos miltelių
Alyvuogių aliejaus

Žemoje temperatūroje keptos antienos kulšelės

3 val.
4 asmenims
Gaminimas

Kuo dažniau valgau antieną, tuo labiau suprantu, kad kulšelė pati skaniausia iš antienos dalių. Renkuosi kokybišką Lapino puota antieną, ačiū jiems❤️

 

Gamyba:

  1. Į dubenį sudedame antienos kulšeles, jas pabarstome druska, pipirais, džiovintomis prieskoninėmis žolelėmis, smulkintu česnaku, rūkytos paprikos milteliais ir pašlakstome alyvuogių aliejumi. Viską gerai išmaišome ir paliekame marinuotis bent 12val.
  2. Imame kepimo skardą, tiesiame kepimo popieriaus ir sudedame marinuotas antienos kulšeles. Kepame 100-120 laipsnių karščio orkaitėje apie 2,5-3val.
  3. Patiekiame su ančių taukuose keptomis ir traiškytomis bulvytėmis bei „Coleslaw“ salotomis.

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė 

Atgal į receptų sąrašą