Kijevo kotletai su varške
ingredientai
1000 g. Lapino puota švž. smulkintos kalakutienos
200 g. Varškė
3 vnt. Kiaušiniai
200 g. Sviestas
Pagal skonį Mėsos prieskoniai
Pagal poreikį Džiuvesėliai
Pagal poreikį Aliejus
100 ml. Grietinėlė
1 pakuotė Šaldytų daržovių miksas (Morkos ir žirneliai)

Kijevo kotletai su varške

60 min.
4-6 porcijos
Gaminimas
  1. Iš mėsos, varškės bei prieskonių suminkykite faršą, suformuokite kotletus ir į jų vidų įdėkite gabalėlius sušaldyto sviesto.
  2. Kotletus pavoliokite kiaušinių plakinyje, džiūvėsėliuose, tai pakartokite dar kartą ir tuomet kotletus virkite aliejuje ant silpnos ugnies apie 20 minučių. Gruzdintuvėje virti reikia trumpiau - apie 10 min.
  3. Patiekite su klasikiniu garnyru - grietinėlėje troškintomis morkomis ir žaliaisiais žirneliais. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą