Kijevo kotletai su varške
Kijevo kotletai su varške
ingredientai
1000 g. |
Lapino puota švž. smulkintos kalakutienos |
200 g. |
Varškė |
3 vnt. |
Kiaušiniai |
200 g. |
Sviestas |
Pagal skonį |
Mėsos prieskoniai |
Pagal poreikį |
Džiuvesėliai |
Pagal poreikį |
Aliejus |
100 ml. |
Grietinėlė |
1 pakuotė |
Šaldytų daržovių miksas (Morkos ir žirneliai) |
Kijevo kotletai su varške
Gaminimas
- Iš mėsos, varškės bei prieskonių suminkykite faršą, suformuokite kotletus ir į jų vidų įdėkite gabalėlius sušaldyto sviesto.
- Kotletus pavoliokite kiaušinių plakinyje, džiūvėsėliuose, tai pakartokite dar kartą ir tuomet kotletus virkite aliejuje ant silpnos ugnies apie 20 minučių. Gruzdintuvėje virti reikia trumpiau - apie 10 min.
- Patiekite su klasikiniu garnyru - grietinėlėje troškintomis morkomis ir žaliaisiais žirneliais. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą