Maltos kalakutienos troškinys su pupelėmis
Maltos kalakutienos troškinys su pupelėmis
ingredientai
600 g. |
Lapino puota švž. malta kalakutiena |
2 skardinės |
Konservuotos pupelės |
1 vnt. |
Paprika |
2 vnt. |
Svogūnai |
1 vnt. |
Morka |
2 vnt. |
Marinuoti agurkai |
3 vnt. |
Prinokę pomidorai |
4 griežinėliai |
Jelapeno pipirai |
2 skiltelės |
Česnakai |
2 v.š. |
Natūralus pomidorų padažas |
Pagal skonį |
Druska |
Pagal skonį |
Pipirai |
Pagal skonį |
Viduržemio jūros prieskoniai |
Pagal skonį |
Bazilikas |
Pagal skonį |
Raudonosios paprikos milteliai |
Maltos kalakutienos troškinys su pupelėmis
Gaminimas
- Šviežią smulkintą kalakutieną įdėkite į įkaitintą keptuvę ir apkepkite, suberkite prieskonius pagal savitą skonį.
- Įdėkite pjaustytą česnaką ir troškinkite apie 15 minučių.
- Toliau į puodą sudėkite pupeles ir pjaustytą agurką, o kai kalakutiena bus iškepta, taip pat suberkite ją į puodą.
- Kubeliais susmulkintą papriką ir pusžiedžiais supjaustytą svogūną bei kubeliais supjaustytus pomidorus apkepkite įkaitintoje keptuvėje su norimais prieskoniais. Juos apkepus sudėkite į kalakutienos ir pupelių masę.
- Visą masę troškinkite apie 30 minučių.
- Likus 20 minučių iki troškinimo pabaigos sudėkite jelapeno pipirus su pomidoru padažu.
- Jeigu norite skystesnio troškinio įpilkite stiklinę pomidorų sulčių ar vakuotų pomidorų savose sultyse. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą