Tinginių maltinukai
ingredientai
1300 g. Lapino puota švž. smulkinta kalakutiena
2 riekelės batono
1 šaukštas manų
1 šauktas miltų
1 vnt. kiaušinis
1 vnt . svogūnas
žiupsnelis druskos,pipirų
žiupsnelis prieskonių mėsai

Tinginių maltinukai

60 min.
4 porcijos
Gaminimas

Giliame inde sumaišome  kalakutienos faršą, kiaušinius, suberiame  druską, prieskonius. Atskirame inde išmirkome piene batoną. Gerai išmaišome  ir leidžiame  pabrinkti, tada sudedame į faršą ir minkome , kol produktai tolygiai pasiskirsto. Drėgnomis rankomis formuojame nedidelius kotletukus. Apverčiame , pabarstome  trupučiu džiovinto čiobrelio. Tada dedame į skardą ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min. Patiekiame su mėgstamu garnyru.


Atgal į receptų sąrašą