Alfo ypatingas kebabas su triušiena
ingredientai
200 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos juosmeninės dalies filė
2 grūdo tortilijų
3 skiltelių česnako
2 trumpavaisių agurkų
100 g korėjietiškų morkų
100 g marinuotų kopūstų
1 mango
1 raudonojo svogūno
30 ml ryžių acto
20 ml DANSUKKER auksaspalvio sirupo
Mažo ryšelio kalendrų
Mažo ryšelio mėtų
100 ml graikiško jogurto
žiupsnelio Druskos
Šviežiai grustų juodųjų pipirų
TERRA CRETA alyvuogių aliejaus

Alfo ypatingas kebabas su triušiena

30 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Supjaustykite LAPINO PUOTA šviežios triušienos juosmeninės dalies filė nedideliais gabaliukais. Pabarstykite druska, pipirais. Susmulkinkite česnakus, pabarstykite mėsą. Sudėkite į įkaitintą keptuve su TERRA CRETA aukščiausios kokybės alyvuogių aliejumi ir iškepkite.
  2. Jogurtą sumaišykite su sumulkintomis prieskoninėmis žolelėmis, pasūdykite. , įberkite pipirų ir įpilkite šlakelį DANSUKKER auksaspalvio sirupo.
  3. Korėjietiškas morkas sumaišykite su marinuotais kopūstais ir plonais šiaudeliais supjaustytais mangais, įpilkite šlakelį aliejaus ir išmaišykite.
  4. Raudonąjį svogūną supjaustykite kubeliais, agurką – plonomis riekelėmis. Šiek tiek pamaigykite rankomis, įpilkite ryžių arba obuolių actą, DANSUKKER auksaspalvį sirupą ir pasūdykite. Išmaišykite ir trumpam atidėkite.
  5. Tortiliją patepkite padažu, sudėkite keptą triušieną, uždėkite kopūstų salotas, agurkus ir suvyniokite. Dėkite ant įkaitinto grilio pirmiausia siūle į apačią, pakepkite, po to apverskite ir kepkite iš kitos pusės.

Receptas sukurtas bendradarbiajant su Alfu Ivanausku ir VMG komanda.

Atgal į receptų sąrašą