Balandėliai su smulkinta triušiena
ingredientai
2x250 g Lapino puotos smulkintos triušienos
2 vnt. šviežių kopūstų
100 g virtų ryžių
3-4 vnt. morkų
1 vnt. svogūnas
1 v.š. sviesto
žiupsnelis mėsos prieskonių
žiupsnelis prieskoninių žolelių
žiupsnelis druskos

Balandėliai su smulkinta triušiena

60 min.
5-6 porcijos
Gaminimas

Kadangi kopūstai švieźi, tai išpjovusi kopūsto kotą, jį apviriau gana greitai.

Smulkintą triušieną sumaišiau su ryžiais ir recepte išvardintais prieskoniais.

Morkas supjausčiau griežinėliais.

Beliko formuoti balandėlius.

Į kopūsto lapą dėjau paruoštą įdarą ir susukau.

Į puodą, ant dugno sudėjau griežinėliais pjaustytas morkas, kopūsto likučius ir paruoštus balandėlius.

Ant balandėlių užpyliau verdančio vandens, pagardinau druska ir pastačiau virti pusvalandžiui. Baigiant virti įdėjau sviesto.

Viskas. Balandėliai paruošti.

Skanaus 

Atgal į receptų sąrašą