Bulviniai blynai su smulkinta triušiena
ingredientai
250 g Lapino puotos smulkintos triušienos
8-10 vnt. bulvių
1 vnt. kiaušinis
1 vnt. svogūno
3 v.š. miltų
žiupsnelis pipirų, druskos
žiupsnelis prieskoninių žolelių

Bulviniai blynai su smulkinta triušiena

45 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Bulves sutarkuokite su svogūnu, įmuškite kiaušinį, įdėkite miltų, pagardinkite druska ir išmaišykite.
  2. Smulkintą triušieną pagardinkite prieskoniais, druska.
  3. Beliko tik iškepti  blynus.
  4. Į keptuvėję su įkaitintu aliejumi įdėkite šaukštą buvių masės, ant viršaus mėsos įdaro ir vėl bulvių masės.
  5. Kepkite blynelius vis pavartant ir apkepant juos iš abiejų pusių.
  6. Patiekite su šoninės, svogūnų ir grietinės padažu 

Už receptą dėkojame Gamink su Audrone!

Atgal į receptų sąrašą