BULVINIAI BLYNAI SU TRIUŠIENA IR MAJONEZO-KRIENŲ PADAŽU
ingredientai
2 kg nuskustų bulvių
250 g Lapino puotos triušienos juosmeninės dalies file;
2 kiaušinių
1 a.š. džiovintų krapų
1 a.š. džiovintų česnakų
žiupsnelis druskos
padažui:
3 v.š. majonezo
3 v.š. maltų krienų
žiupsnelis pjaustytų šviežių krapų

BULVINIAI BLYNAI SU TRIUŠIENA IR MAJONEZO-KRIENŲ PADAŽU

30 min.
2 porcijoS
Gaminimas
  1. Bulves sutarkuokite per smulkią burokinę tarką ir būtinai rankomis nuspauskite skystį nuo jų.
  2. Į dubenį dėkite tarkuotas bulves, smulkiai supjaustytą triušieną, išplaktus kiaušinius, krapus, česnaką, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.
  3. Kepkite blynus keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
  4. Padažui sumaišykite visus išvardintus ingridientus dubenėlyje.
  5. Iškeptus blynus patiekite su padažu.

Skanaus ;)

 

p.s. kad bulvės nepajuoduotų, galite įdėti 2 tabletes C vitamino.

 

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą