Bulviniai blynai su triušienos mėsos įdaru
ingredientai
10 bulvių
2 kiaušiniai
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Triušienos įdarui:
250 g Lapino puotos smulkintos triušienos
1 svogūnas
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal poreikį aliejaus kepimui

Bulviniai blynai su triušienos mėsos įdaru

40 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Paruoškite mėsos įdarą: į smulkintą triušieną įpjaustykite svogūną, pagardinkite druska ir pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  2. Pasiruoškite tarkę: nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite buves. Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos bei pipirų ir gerai išmaišykite,
  3. Į kaitinkite keptuvę su aliejumi ir kepkite blynelius, - dėkite šaukštą tarkuotų bulvių, per vidurį - šaukštą paruošto triušienos mėsos įdaro, o ant viršaus dar bulvių tarkės, jas šaukštu atsargiai paskirstykite ir šiek tiek išlyginkite paviršių. Kepkite ant nedidelės ugnies,  gražiai apkepdami iš abiejų pusių.
  4. Pateikite su grietine.

Gardūs linkėjimai iš UAB „Baltic Larus“ virtuvės!

Atgal į receptų sąrašą