Cezario salotos su traškia triušiena
ingredientai
250 g. Lapino puota švž. triušienos mėsa (troškinti, kepti)
1/2 gūžės Iceberg salotos
Pagal skonį Mėgstami prieskoniai mėsai
Pagal poreikį Kukurūzų miltai
8-10 vnt. Vyšniniai pomidoriukai
Sauja Česnakiniai skrebučiai
50-60 g. Tarkuotas kietasis sūris Džiugas
Padažui:
2 v.š. Islandiškas arba Graikiškas jogurtas
1 ir 1/2 a.š. Pesto padažas
1 a.š. Dižono garstyčios
1 a.š. Agava arba medus
1 a.š. Balto vyno actas
1/2 vnt. Citrinos sultys
Pagal skonį Druska ir pipirai

Cezario salotos su traškia triušiena

30 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Triušienos gabaliukus dėkite ant kepimo popieriaus, pabarstykite iš abiejų pusių prieskoniais, druska ir pipirais, apvoliokite kukurūzų miltuose, uždenkite kepimo popieriumi ir padaužykite plaktuku, skirtu mėsai.
  2. Kepkite aliejuje iš kiekvienos pusės apie 4 min, kol gražiai apskrus.
  3. Į blenderį ar kokteilinę sudėkite visus padažui skirtus ingredientus ir suplakite.
  4. Į lėkštes dėkite suplėšytus Iceberg lapus, pomidoriukus perpjaukite pusiau, dėkite ant lapų, berkite česnakinius skrebučius, keptą triušieną, pabarstykite Džiūgu ir pagardinkite padažu. Skanaus!

      Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą