Cezario salotos su triušienos gabaliukais
ingredientai
200 g. Lapino puota švž. triušienos mėsos juostelės
Pagal poreikį Iceberg salotos
40-50 g. Tarkuotas sūris Džiugas
Pagal poreikį Česnakinės duonos skrebučiai
1-2 skiltelės Česnakas
1 a.š. Raudonasis karis
Žiupsnelis Džiovintas čiobrelis
Žiupsnelis Bazilikas
Pagal skonį Druska ir pipirai
Padažui:
3 a.š. Majonezas
1 a.š. Dižono garstyčios
2 a.š. Citrinų sultys
1 a.š. Sojos padažas
1/2 a.š. Agavos sirupas arba medus
1/2 v.š. Vanduo
1/2 skiltelės Česnakas
Pagal skonį Druska ir pipirai

Cezario salotos su triušienos gabaliukais

60 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Mėsą supjaustykite plonomis juostelėmis, pabarstykite prieskoniais, įspauskite česnako skilteles ir viską išmaišykite, palikite pasimarinuoti apie 15-30 min.
  2. Kepkite ant didelės ugnies 4-5 min iš kiekvienos pusės.
  3. Salotų lapus suplėšykite, užberkite tarkuotą Džiugo sūrį ir sudėkite česnakinius duonos skrebučius. Mėsą supjaustykite mažesniais gabaliukais, dėkite ant salotų ir užpilkite padažo. Skanaus!

        Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą