Daržovių troškinys su triušiena
ingredientai
250 g. Lapino puota švž. smulkinta triušiena
1 vnt. Svogūnas
2 skiltelės Česnakas
1 vnt. Geltonoji paprika
1 a.š. Džiovintas raudonėlis
1 a.š. Džiovinta bazilikas
1/2 a.š. Cukrus
240 g. Konservuotos raudonosios pupelės
140 g. Konservuoti kukurūzai
240 g. Konservuoti smulkinti pomidorai savo sultyse
Žiupsnelis Tarkuotas parmezanas
Pagal skonį Druska ir pipirai

Daržovių troškinys su triušiena

60 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite triušieną. Nuolat maišydami kepkite, kol apskrus. Pabaigoje pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Išmaišykite ir išimkite faršą iš keptuvės.
  2. Į tą pačią keptuvę vėl įpilkite šiek tiek aliejaus, suberkite smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną ir kepkite, kol jis suminkštės. Dėkite smulkiai pjaustytą česnaką, kepkite iki 30 sekundžių, tuomet sudėkite kubeliais pjaustytą papriką, berkite raudonėlius, bazilikus, cukrų, pupeles, kukurūzus, pomidorus, keptą triušieną, Troškinkite tol, kol viskas sutirštės. Pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais.
  3. Patiekite ant viršaus tarkuotu parmezano sūriu ir skrudinta batono riekele. Skanaus!

          Dėkojame Oditėlės blogui už receptą!

Atgal į receptų sąrašą