Daugiaryžis su moliūgu ir triušiena
ingredientai
250 g. Lapino puota švž. triušienos mėsa (troškinti, kepti)
6-8 puodeliai Vištienos sultinys
4 v.š. Aliejus
1 vnt. Svogūnas
1 vnt. Morka (vidutinio dydžio)
300-400 g. Moliūgas
2 puodeliai Arbario ryžiai
1 puodelis Baltas sausas vynas
1 a.š. Smulkintas čiobrelis
1 puodelis Tarkuotas kietasis sūris
Pagal skonį Druska ir pipirai

Daugiaryžis su moliūgu ir triušiena

50 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Įkaitintame aliejuje apkepkite smulkiai pjaustytą svogūną, sudėkite triušienos gabalėlius ir pakepkite dar 2-3 minutes. Tuomet suberkite griežinėliais pjaustytas morkas, kubeliais pjaustytą moliūgą ir dar pora minučių pakepkite.
  2. Suberkite ryžius, čiobrelius ir maišydami pakepkite 1-2 minutes.
  3. Supilkite vyną ir maišykite, kol jis išgaruos. Tuomet po truputį pilkite pašildytą sultinį, kai ryžiai sultinį sugers, įpilkite vėl. Taip kartokite, kol ryžiai bus beveik minkšti.
  4. Pagardinkite pagal skonį druska, pipirais, pabarstykite tarkuotu sūriu. Skanaus!

        Dėkojame Forellesreceptai.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą