Gardūs "kiškio" šulinėliai
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. smulkinta triušiena
500 g. Sluoksniuota tešla
2 vnt. Kiaušiniai
Pagal poreikį Džiuvesėliiai
Pagal skonį Malti kvapnieji pipirai
Pagal skonį Druska
Pagal skonį Svogūnų milteliai
Pagal skonį Sezamo sėklai

Gardūs "kiškio" šulinėliai

90 min.
4-6 porcijos
Gaminimas
  1. Šviežią maltą triušieną sumaišykite su prieskoniais - kvapniaisiais pipirais, druska, svogūnų milteliais, įmuškite kiaušinį ir dėkite džiūvėsėlius, jeigu neturite puikiai pasitarnaus ir miltai.
  2. Dalį masės išilgai paskirstykite ant sluoksniuotos tešlos, susukite, užspauskite kraštus ir supjaustykite norimo storio šulinėlius.
  3. Dedame ant skardos ir apibarstome sezamo sėklomis, raudonėliu.
  4. Kepkite 180 C orkaitėje 45 - 60 min.
  5. Iki pabaigos likus 10 min apšlakstykite pyragaičius plaktu kiaušiniu. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą