Gruzdintos triušienos lazdelės
ingredientai
200 g. Lapino puota švž. triušienos mėsos juostelės
1/2 a.š. Džiovinti čiobreliai
1/2 a.š. Džiovinti raudonėliai
1 a.š. Paprikos milteliai
1/2 a.š. Česnako milteliai
1/2 a.š. Kajeno pipirai
1/2 puodelio Miltai
1/2 a.š. Druska
3/4 puodelio Pasukos
1 vnt. Kiaušinis
1 puodelis Džiūvėsėliai
Pagal poreikį Aliejus

Gruzdintos triušienos lazdelės

30 min. + marinavimas
2-4 porcijos
Gaminimas
  1. Pasukas sumaišykite su česnako, paprikos, kajeno pipiro milteliais ir sumaišykite su triušienos mėsos juostelėmis. Marinuokite 1-2 valandas.
  2. Džiūvėsėlius sumaišykite su čiobreliais ir raudonėliais. Mėsos juosteles apvoliokite miltuose, nukratykite jų perteklių, merkite į kiaušinio plakinį, pabarstykite druska ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite gerai įkaitintame aliejuje kelias minutes.
  3. Galima valgyti su daržovių šiaudeliais kaip užkandį ar patiekti su polenta ir daržovėmis kaip karštą patiekalą. Skanaus!

         Dėkojame Forellesreceptai.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą