Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Iešmeliai su triušiena
ingredientai
250 g. Lapino puota švž. triušienos mėsa (troškinti, kepti)
2 v.š. Sojos padažas
1 v.š. Balto vyno actas
1 a.š. Dižono garstyčios
1 v.š. Medus
1/2 a.š. Malta rūkyta paprika
Pagal skonį Druska ir pipirai
10 vnt. Šviežios bulvės
1 vnt. Raudonoji paprika

Iešmeliai su triušiena

140 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Bulves virkite pasūdytame vandenyje apie 10-15 min.
  2. Dubenyje sumaišykite sojos padažą, actą, garstyčias, medų, rūkytą papriką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, viską gerai išmaišykite ir sudėkite vienodo dydžio gabalėliais supjaustytą triušieną. Marinuokite šaldytuve ~ 1 val.
  3. Bulves apvirkite pasūdytame vandenyje ~10-15 min.
  4. Papriką išdarinėkite ir supjaustykite kvadratiniais gabalėliais.
  5. Ant iešmelių pakaitomis maukite per pusę perpjautas bulvytes, triušienos gabalėlius ir papriką. 
  6. Iešmelius dėkite į kepimo skardą ištiestą kepimo popierimiu ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 min.
  7. Patiekite su mėgstamomis salotomis. Skanaus!

        Dėkojame Oditėlės blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą