KEBABAI SU TRIUŠIENOS GABALĖLIAIS IR GAIVIU PADAŽU
ingredientai
400 g Lapino puotos triušienos mėsos juostelių
1 a.š. malto kumino
1 a.š. maltos ciberžolės
1 a.š. maltos rūkytos paprikos
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų
6 vnt. vidutinio dydžio tortilijų
1 romaninės salotos ar pekino kopūsto
gabalėlio agurko šiaudeliais pjaustyto agurko
padažui:
3 v.š. natūralaus tiršto jogurto arba grietinės
3 v.š. majonezo
3 skiltelių česnako
didelio žiupsnio pjaustytų šviežių krapų
žiupsnelio druskos

KEBABAI SU TRIUŠIENOS GABALĖLIAIS IR GAIVIU PADAŽU

50 min.
6 porcijos
Gaminimas
  1. Dubenėlyje sumaišykite jogurtą, majonezą, išspauskite česnako skilteles, sudėkite krapus, pagardinkite druska, išmaišykite ir padėkite padažą į šaldytuvą.
  2. Triušienos juosteles supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir pakepkite kelias vis pamaišydami, kol gabalėliai iškeps. Tada suberkite prieskonius, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, išmaišykite, perdėkite į lėkštę.
  3. Įkaitinkite elektrinį grilių.
  4. Ant tortilijų dėkite šaukštą padažo, šiek tiek pjaustytų salotų, agurko, keletą triušienos gabalėlių, dar šiek tiek padažo uždėkite, susukite tortilijas ir paskrudinkite.

Skanaus ;)

 Už receptą dėkojame Oditėlės blogas.

Atgal į receptų sąrašą