Kesadilijos su triušiena
ingredientai
540 g. Lapino puota švž. užpakaliniai kumpeliai
4 vnt. Svogūnai
6 vnt. Mažosios paprikos
Pagal skonį Kietasis sūris
3 v.š. Grietinė
2 vnt. Pomidorai
6 vnt. Tortilijos lapai
Keletas saujų Špinatų lapeliai
Pagal skonį Žalumynai - krapai, petražolės, česnako laiškai
Pagal skonį Druska ir pipirai

Kesadilijos su triušiena

120 min.
3 porcijos
Gaminimas

1. Į greitpuodį sudėkite kumpelius, pasmulkintą svogūną ir paprikas, įberkite druskos ir pipirų. Įpilkite 1,5 litro vandens ir troškinkite 1,5 valandos.

2. Tuo tarpu grietinę sumaišykite su žiupsneliu druskos ir pasmulkintais žalumynais.

3. Ištroškintą triušieną nuimkite nuo kauliuko ir kartu su daržovėmis pakepkite keptuvėje (galima įdėti šaukštą sviesto).

4. Ant tortilijos lakštų tepkite grietinės padažą, užtarkuokite sūrio, uždėkite įdaro, špinatų ir pasmulkintus pomidorus.
5. Lakštą sulankstykite kaip blynelius (kvadratinius) ir apkepkite keptuvėje ant nedidelės ugnies. Patiekite karštus. Skanaus!

Dėkojame Gaminkpats.lt už receptą!

 

Atgal į receptų sąrašą