Kibinai su triušiena
ingredientai
4 x 250 g Lapino puotos smulkintos triušienos
1 kg miltų
3 vnt. svogūnų
3 vnt. kiaušiniai
400 g margarino
200 g grietinės

Kibinai su triušiena

90 min
30 vnt.
Gaminimas

Pasiruošiame tešlą. Kiau­ši­nius įmušame į dubenį. Įde­dame šaukš­telį drus­kos, beveik visą grie­tinę (pasi­lie­kam vieną didelį šaukštą mėsai) ir išplakame. Tada sudėkite  supjaus­tytą kam­ba­rio tem­pe­ra­tū­ros mar­ga­riną ir mil­tus. Viską gerai išmin­kykite. Tešla turi būti minkšta, netru­panti, nelim­panti. Tešlą rei­kia dėti į šal­dy­tuvą ir atšal­dyti. Tada pasiruoškime įdarą.  Į mėsą sudėkite pjaustytą smulkiai svogūną, likusią grietinę pipirus ir druską. Viską gerai išmaišykite. Imkite  gaba­lėlį teš­los, iškočiokite blyną, dėkite mėsą, užspau­skite.

Skanaus:)

 

Atgal į receptų sąrašą