Kokosų padaže troškinta triušienos mėsytė su kinietiškomis daržovėmis
ingredientai
500 g Lapino puotos triušienos mėsos
300 g šaldytų kinietiškų daržovių mišinio
400 ml kokosų pieno
0,5 a.š. kajeno pipirų
žiupsnelis druskos, juodųjų pipirų
150 g stiklinių makaronų
žiupsnelio pjautytų šviežių petražolių

Kokosų padaže troškinta triušienos mėsytė su kinietiškomis daržovėmis

90 min.
4 porcijos
Gaminimas
  1. Triušienos mėsą supjaustykite plonomis juostelėmis ir dėkite į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kepkite ~5 min.
  2. Tuomet dėkite daržovių mišinį ir patroškinkite keletą minučių, kol jos suminkštės. 
  3. Suberkite kajeno pipirus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, supilkite kokosų pieną, viską gerai išmaišykite ir patroškinkite keletą minučių. 
  4. Makaronus paruoškite pagal instrukciją ant pakelio ir patiekite su keptuvės turiniu.
  5. Ant viršaus užberkite žiupsnelį petražolių.

Skanaus ;)

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Oditėlės blogui!

Atgal į receptų sąrašą