Kreminis triušienos troškinys su perliniu kuskusu
ingredientai
250 g triušienos
Didesnė morka
mažesnis Svogūnas ar poras
150 g pievagrybių
150 g perlinio kuskuso
Skiltelė česnako
50 g ghee sviesto
60 g kreminio sūrio
Mėgstamo sultinio
ziupsnelis Druskos/pipirų

Kreminis triušienos troškinys su perliniu kuskusu

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Užkaisti indą kuriame troškinsime, ištirpinti dalį sviesto sumesti pasmulkintą triušieną. Pabarstyti druska ir pipirais, apkepti, sudėti smulkintus svogūnus, jiems apkepus sudeti smulkintas morkas, užpilti ~400ml sultinio(arba tiek kad apsemtų). Palikti troškintis pusvalandžiui. Tuo tarpu likusiame svieste apkepti pievagrybius. Po pusvalandžio prie mėsos ir daržovių suberti perlini kuskusą ir dar pavirti 10-12min. Pasibaigus laikui, sudeti pakeptus pievargybius ir kreminį sūrį, viską išmaišyti. 

Skanaus????

 

 

Už receptą dėkojame Laura Jankauskienei. 

Atgal į receptų sąrašą