Lietiniai blyneliai su triušienos ir daržovių įdaru
ingredientai
2 x 250 g. Lapino puota švž. triušienos mėsa (troškinti, kepti)
1 vnt. Svogūnas
1 vnt. Raudona paprika (didelė)
160 g. Tarkuotas fermentinis sūris
1 a.š. Džiovintas čiobrelis
1 a.š. Malta raudonoji paprika
Žiupsnelis Pjaustyti švieži krapai
Pagal skonį Druska ir pipirai
Lietiniams:
1 stiklinė + 2 v.š. Miltai
1 stiklinė Pienas
1 stiklinė Vanduo
2 vnt. Kiaušiniai
3 v.š. Aliejus
Pagal skonį Druska

Lietiniai blyneliai su triušienos ir daržovių įdaru

80 min.
4-6 porcijos
Gaminimas
  1. Lietiniams išvardintus ingredientus sumaišykite iki vientisos masės ir palikite pastovėti 15 min. Po to iškepkite lietinius blynus.
  2. Triušienos mėsą supjaustykite plonomis juostelėmis, svogūną, raudonąją papriką - pusžiedžiais.
  3. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus, sudėkite svogūną, kepkite kol jis suminkštės, tuomet sudėkite papriką, triušienos mėsą ir kepkite apie 10 min., kol mėsa bus iškepusi.
  4. Suberkite čiobrelius, papriką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, viską gerai išmaišykite. Išjunkite ugnį, suberkite krapus, permaišykite ir palikite atvėsti. Tada suberkite tarkuotą fermentinį sūrį ir vėl išmaišykite.
  5. Imkite blyną, dėkite paruošto įdaro, suvyniokite ir keptuvėje apskrudinkite iš abiejų pusių. 
  6. Galite patiekti su mėgstamu padažu arba valgyti be jo, nes įdaras gaunasi sultingas. Skanaus!

            Dėkojame Oditėlės blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą