Makaronai su smulkintos triušienos ir česnakinės grietinėlės padažu
ingredientai
500 g (2*250g) Lapino puota švž. smulkintos triušienos
1 pak. makaronų
1 saujos šampinjonų
200 ml grietinėlės
2-3 skiltelių česnako
Pagal skonį druskos ir pipirų
50 g geltonojo sūrio

Makaronai su smulkintos triušienos ir česnakinės grietinėlės padažu

30 min.
6 porcijos
Gaminimas

 

  1. Išsivirkite mėgiamus makaronus.
  2. Pasigaminkite padažą, kol verda makaronai.
  3. Smulkintą triušieną pakepkite ant keptuvės su šlakeliu aliejaus.
  4. Kol triušiena kepa, nusivalykite šampinjonus ir juos supjaustykite. Kai mėsytė bus apkepus, į ją suberkite šampinjonus ir pamaišydami pakepkite ant lėtos ugnies. Padažą pagardinkite druska ir pipirais, įtarkuokite česnaką (arba smulkiai sukapotą česnaką)ir supilkite grietinėlę.
  5. Makaronams išvirus ir paruošus padažą, sudėkite į atskirus dubenėlius porcijomis, užbsrdtsnt nedideliu kiekiu sūrio.

Paprasta, greita, labai gardu ir tobula po darbo dienos, norint pradžiuginti net mažiausius šeimos narius!

      Dėkojame BALTIC LARUS darbuotojams už receptą!

Atgal į receptų sąrašą