Makaronai su triušiena, špinatais ir pievagrybiais
ingredientai
200 g. Lapino puota švž. triušienos kumpelių mėsa
150 g. Makaronai
150 g. Pievagrybiai
150 g. Švieži špinatai
4 vnt. Svogūnų laiškai su galvutėm
1 a.š. Džiovintas bazilikas
200 ml. Grietinėlė
Pagal skonį Druska ir pipirai

Makaronai su triušiena, špinatais ir pievagrybiais

40 min.
1-2 porcijos
Gaminimas
  1. Triušieną supjaustykite plonomis juostelėmis ir pakepkite keletą minučių keptuvėje.
  2. Tuomet dėkite griežinėliais pjaustytus pievagrybius, kepkite kol nugaruos nuo pievagrybių susidaręs skystis.
  3. Suberkite džiovintą baziliką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, sudėkite smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus. Permaišykite ir po minutės kepimo supilkite grietinėlę.
  4. Kai grietinėlė užvirs, suverskite išvirtus makaronus ir supjaustytus špinatus, viską gerai išmaišykite ir patiekite. Skanaus!

       Dėkojame Oditėlės blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą