Makaronai su žirneliais ir triušiena
ingredientai
2x250 g Lapino puotos šviežios triušienos mėsos (troškinti, kepti)
200 g 35% grietinėlės
400 g žaliųjų žirnelių (šaldytų arba šviežių)
žiupsnelis Super Garden šaltyje džiovinto česnako granulių
mėgiamų prieskoninių žolelių
pagal skonį druskos, maltų juodųjų pipirų
Ghi sviesto kepimui
500 g pilno grūdo makaronų

Makaronai su žirneliais ir triušiena

45 min.
4-8 porcijos
Gaminimas
  1. Keptuvėje ištirpinkite Ghi sviestą, sudėkite triušienos mėsą ir kepkite apie 8-10 min., nuolant maišant.
  2. Kol ruošiate mėsą, išvirkite makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės.
  3. Kepamą mėsą pagardinkite druska, pipirais, smulkintu česnaku ir mėgiamomis prieskoninėmis žolelėmis (naudojome SUPER Garden šaltyje džiovintą česnaką, petražoles ir čiobrelius), supilkite grietinėlę ir viską gerai išmaišykite.
  4. Žaliuosius žirnelius suberkite ant ruošiamos mėsos, viską išmaišykite ir dar apie 5-7 min. patroškinkite.
  5. Išvirtus makaronus nukoškite ir suberkite ant mėsos ir žirnelių. Viską gerai išmaišykite ir dar apie 2-3 min. pakaitinkite. 
  6. Išjungus viryklę dar 2-3 min.leiskite patiekalui pailsėti.
  7. Patiekiant paruoštus makaronus galite pagardinti smulkintu kietuoju sūriu. Buon appetito!

Gardūs linkėjimai nuo UAB "Baltic Larus" kolektyvo!

Už prieskonines žoleles ir daržoves dėkojame SuperGarden.

 
 

 

 

Atgal į receptų sąrašą