MAKARONŲ, PUPELIŲ IR TRIUŠIENOS TROŠKINYS
ingredientai
400 g Lapino puotos triušienos kumpelių mėsos;
1 svogūno
2 pomidorų
1 l karšto vandens
120 g orzo makaronų
200 g konservuotų raudonųjų pupelių
1,5 a.š. Tom yum pastos
žiupsnelis cukraus
žiupsnelis druskos

MAKARONŲ, PUPELIŲ IR TRIUŠIENOS TROŠKINYS

30 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Į puodą įpilkite šlakelį aliejaus, sudėkite nedideliais gabalėliais pjaustytą triušienos kumpelių mėsą. Pakepkite ~2 min., tuomet sudėkite kubeliais pjaustytą svogūną ir pomidorus. Nuolat maišant kepkite ~3 min.
  2. Tuomet užpilkite ~11 karšto vandens ir kai užvirs, troškinkite 10 min.
  3. Suberkite orzo makaronus, tom yum pasta ir virkite 10-15 min. arba tol, kol makaronai išvirs. 
  4. Galiausiai suberiame pupeles, įberiame žiupsnelį cukraus, druskos, išmaišome ir leidžiame keletą minučių pavirti, kol pupelės sušils.

Skanaus ;)

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą