Mano gudrybės, kad triušiena būtų labai minkšta
Mano gudrybės, kad triušiena būtų labai minkšta
ingredientai
250 g |
Lapino puotos triušienos kumpelių mėsos |
žiupsnelis |
druskos |
žiupsnelis |
pipirų |
1 vnt. |
morkos |
1 vnt. |
bulvės |
pagal poreikį |
raudonojo svogūno |
saujos |
briuselio kopūstų |
pagal poreikį |
kmynų |
šakelės |
rozmarino |
pusę litro |
daržovių sultinio |
Mano gudrybės, kad triušiena būtų labai minkšta
Gaminimas
- Triušieną dėkite į verdantį vandenį ir apvirkite 15 minučių.
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Į kepimo formą pilkite daržovių sultinį, dėkite apvirtą triušieną, gabaliukais pjaustytas daržoves (išskyrus briuselio kopūstus). Kepimo indą uždenkite folija ir dėkite kepti 1,5 valandos.
- Likus 30 minučių iki kepimo pabaigos, suberkite briuselio kopūstus ir uždėkite rozmarino šakelę, folijos nebedėkite, palikite atvirai troškintis.
-
P.S. Tikrai ilgai vargau, kol atradau būdą, kaip triušieną pagaminti idealiai minkštai. Visgi supratau, kad ilgas virimas-troškinimas yra geriausias variantas.
Likime jums ir jūsų vaikams skanių atradimų,
Lieknos Bitės
Atgal į receptų sąrašą