Mėgstamiausi maltiniai
ingredientai
500 g LAPINO PUOTA smulkintos triušienos
80 g sviesto
1 vid. dydžio svogūno
2 riekelių batono be plutelės
100 ml pieno
žiupsnelis druskos
apvolioti Džiūvėsėlių
kepimui Aliejaus ir sviesto mišinio

Mėgstamiausi maltiniai

55 min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. 60 g sviesto įdėkite į šaldiklį. Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite jį 20 g sviesto, kol taps auksinės spalvos.
  2. Batono riekeles užmerkite piene, kai išmirks – švelniai nuspauskite.
  3. LAPINO PUOTA smulkintą triušieną sumaišykite kartu su kepintais svogūnais ir pamirkytu batonu. Pasūdykite.
  4. Išimkite sviestą iš šaldiklio ir sutarkuokite tiesiai į mėsą. Greitai išmaišykite faršą ir dėkite jį nakčiai į šaldytuvą.
  5. Suformuokite maltinius, apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir trumpai apkepkite aliejaus bei sviesto mišinyje. Baikite kepti 170 °C orkaitėje – apie 20 min.
  6. Prie šių maltinių galite patiekti gruzdintas bulvytes arba apkeptas daržoves. Taip pat puikiai tiks šviežių daržovių salotos.

Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda

Atgal į receptų sąrašą