Mėsos pyragas su triušiena
ingredientai
2x250 g. Lapino puota triušienos mėsa (troškinti, kepti)
žiupsnelis prieskonių mėsai
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 vnt. smulkiai pjaustyto svogūno
1 vnt. raudonos paprikos
keletos sluoksniuotos tešlos lakštų

Mėsos pyragas su triušiena

60 min
3-4 porcijos
Gaminimas

Pirmiausiai pasiruoškite  mėsą, įtrinkite mėsos prieskoniais. Į kepimo skardą dėkite  lakštus, tada dėkite mėsą, papriką ir smulkiai supjaustytą svogūną. Taip sluoksniuokite  kelis kartus ant viršau turi būti lakštai. Pyragą kepame  180 laipsnių temperatūroje 40 – 45 min.

Skanaus.

Atgal į receptų sąrašą