Nekaloringi triušienos kukulaičiai su kreminiu morkų padažu
ingredientai
250 g. Lapino puota švž. smulkinta triušiena
20 g. Avižiniai dribsniai
1 v.š. Graikiškas jogurtas
Pagal skonį Druska ir pipirai
Padažui:
1 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Pomidorai
2 vnt. Saliero stiebai
1 v.š. Ghee sviestas
100 ml. Pienas
Pagal skonį Džiovinti raudonųjų paprikų milteliai
Pagal skonį Druska ir pipirai

Nekaloringi triušienos kukulaičiai su kreminiu morkų padažu

50 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Visus ingredientus sumaišykite tarpusavyje, pagardinkite druska, pipirais ir leiskite šiek tiek pastovėti.
  2. Formuokite nedidelius kukulaičius ir trumpai apkepinkinkite iš visų pusių ghee svieste.
  3. Dabar pagaminkite padažiuką. Morką sutarkuokite, svogūnus supjaustykite kubeliais, salierą griežinėliais ir pakepinkite viename šaukšte ghee sviesto (arba aliejuje), padruskinkite, dėkite pipirų, įberkite žiupsnelį džiovintų raudonųjų paprikų. Kai daržovės suminkštės, sudėkite supjaustytą pomidorą, įpilkite šiek tiek vandens, kad daržovės galėtų pasitroškinti. Į šį padažą sudėkite kukulaičius ir leiskite viskam pasitroškinti uždengtoje keptuvėje dar 15 min.
  4. Kukulaičius išgriebkite, o padažą sudėkite į virtuvinį kombainą ar kokteilinę, supilkite 100 ml pieno ir suplakite iki vientisos tyrės, kuria gardinkite kukulaičius. Skanaus!

            Dėkojame Lieknos Bitės už receptą!

Atgal į receptų sąrašą