ORKAITĖJE KEPTA TRIUŠIENOS MĖSYTĖ SU DARŽOVĖMIS
ingredientai
250 g "Lapino puotos" triušienos mėsos (troškinti, kepti);
1 a.š. džiovintų maltų česnakų
1 a.š. maltos kalendros
1 a.š. maltos raudonosios paprikos
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų;
šlakelio aliejaus
gabalėlio poro
10 vnt. vyšninių pomidorų
100 - 150 g pievagrybių
saujelės juodųjų alyvuogių be kauliukų
~ 20 g tarkuoto kietojo sūrio

ORKAITĖJE KEPTA TRIUŠIENOS MĖSYTĖ SU DARŽOVĖMIS

30 min.
2-4 porcijos
Gaminimas
  1. Į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą triušieną, suberkite česnaką, kalendrą, papriką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, įpilkite šlakelį aliejaus, suberkite pusžiedžiais pjaustytą porą ir viską gerai išmaišykite.
  2. Į kepimo indą sudėkite triušieną, ant viršaus išdėliokite išilgai perpjautus pomidorus, per pusę - pievagrybius, sudėkite alyvuoges, užberkite sūrio.
  3. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~30 min.
  4. Patiekite su mėgstamu garnyru: virtomis bulvėmis, bulvių koše. ryžiais ar kitomis mėgstamomis daržovėmis.

Skanaus ;)

 

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą